×

Om de App te installeren op uw iPhone/iPad druk en vervolgens Voeg toe op Hoofdscherm.

Meneer Nijland (90) uit Borne geniet elke week van de heerlijke maaltijden van Food Connect. “Ik maak al sinds 2017 gebruik van de maaltijdservice van Food Connect”, vertelt meneer Nijland. “Nadat mijn vrouw overleed moest ik voor mezelf koken, maar dat beviel niet goed. Daarom ben ik opzoek gegaan naar een oplossing”.

Food Connect bood die oplossing voor meneer Nijland. “Ik heb verschillende maaltijdservices geprobeerd, maar Food Connect is toch echt de beste! Het eten is lekker en gevarieerd en de bezorgers zijn altijd correct en vriendelijk”, vertelt meneer Nijland enthousiast. Hij is vooral te spreken over het vlees: “het vlees is ontzettend mals, daar houd ik van. Maar mijn favoriete gerecht is de tongschar met zalm, die is heerlijk”. De kinderen van meneer Nijland wonen allemaal ver weg, toch nemen ze de tijd om één keer per week te koken voor hun vader. “Dat is erg leuk, mijn zoon heeft een moestuin en dan neemt hij bijvoorbeeld lekkere peultjes mee die hij dan voor mij kookt. Dus ik wissel de maaltijden van Food Connect af met de maaltijden van mijn kinderen, dat is erg gemakkelijk”, vertelt meneer Nijland lachend.

Food Connect levert de maaltijden in een speciale verpakking. De aardappelen, groente en vlees zitten namelijk in aparte schaaltjes. “Dat vind ik erg handig, omdat ik zo de maaltijden opnieuw kan samenstellen en het eten gaat niet door elkaar”, vertelt meneer Nijland. “Daarnaast ben ik erg tevreden over de bezorgers, ze zijn altijd op tijd en brengen het eten tot in mijn keuken”. Al met al is meneer Nijland erg tevreden over de maaltijdservice van Food Connect. “Ik raad Food Connect daarom ook zeker aan!”, sluit hij lachend af.

 

Wilt u ook gebruik maken van het aanbod van Food Connect klik dan hier.

Een echte aanrader!