×

Om de App te installeren op uw iPhone/iPad druk en vervolgens Voeg toe op Hoofdscherm.


Om 7:00 uur begint voor Claudia de dag met het voorbereiden van de route en het inpakken van de bus. De dozen worden op volgorde van de route ingepakt, de routelijst word nog een keer doorgenomen op bijzonderheden en dan kan ze daarna op weg.

Gratis bij u thuis bezorgd
“Op mijn route kom ik overal. Elke week bezorg ik bij dezelfde klanten, soms zelfs letterlijk tot in de vriezer. Wat ik leuk vind aan het werk als service chauffeur, is het contact met de klanten. Doordat ik eigen routes heb, bouw ik een speciale band met deze mensen op. Ik beleef vaak leuke momenten maar maak soms ook verdrietige dingen mee. Tijd voor een praatje maak ik altijd en zo nodig help ik ook om de volgende bestelling in te vullen op de bestelbon. Ik kom dus ook vaak bij de mensen in huis, dan is het voor de klant fijn om een vertrouwd gezicht aan de deur te zien.”
Door het regelmatige contact, hebben Claudia en al haar collega’s ook een sociale controle functie. “We hebben het snel in de gaten als er iets anders is dan anders en wanneer we het niet vertrouwen, nemen we altijd even contact op met de contactpersoon van de klant. Dat wordt enorm gewaardeerd”.

De favoriete maaltijd van Claudia
Uiteraard geniet Claudia zelf ook wel eens van een maaltijd van apetito. “De maaltijden met vis zijn echt een aanrader” vertelt Claudia. “Mijn persoonlijke favoriet is de zalmfilet in zoete mosterdsaus, echt het proberen waard.”

"Door het regelmatige contact bouw je een hechte band op met mensen. Dat vind ik echt leuk aan m'n werk!"