×

Om de App te installeren op uw iPhone/iPad druk en vervolgens Voeg toe op Hoofdscherm.

Ad (77) en Tonny (76) Ophuis gaan graag op stap. Bijvoorbeeld naar de stad of het winkelcentrum. Sinds een paar maanden gaat Tonny met de scootmobiel. “Dat we die hebben gekocht was echt een schot in de roos.”
Inklapbaar Het paar wilde graag een inklapbaar model dat in de auto past. “Dan kan je gemakkelijk een dagje uit.” Bij de Medipoint winkel in het ZGT te Hengelo werden ze goed voorgelicht. “We zagen de Scootmobiel Vivo, een nieuw model. Die is in te klappen binnen een minuut.” Tonny maakte meteen een proefritje. “Dat ging heel goed. 

Deze scootmobiel is bovendien heel makkelijk te bedienen.” Goed looptempo Het echtpaar gaat zo’n vier keer
per week met de scootmobiel op stap. “Hij heeft een goed looptempo. Ideaal”, zegt Ad. Ook de rollator blijft in gebruik. Zo kan Tonny blijven bewegen én eropuit waar en wanneer ze maar wil. Scootmobiel uitproberen?
Wilt u net als Tonny Ophuis meer bewegingsvrijheid? In de Medipointwinkel bij u in de buurt kunt u verschillende modellen scootmobielen uitproberen. Leden van De Ledenservice krijgen 10% korting op de  aanschaf van producten. Vraag het in de Medipoint winkel in Hengelo, Almelo of Nijverdal en bel 088 10 20 100. Liever advies aan huis? Kijk dan op www.medipoint.nl/thuisservice.