×

Om de App te installeren op uw iPhone/iPad druk en vervolgens Voeg toe op Hoofdscherm.

‘Volg je hart, dat weet de weg’ staat er op een bordje boven de keukendeur. En dat deed Michèle Masselink, bijna vijf jaar geleden. “Ik ben altijd dol geweest op dieren en weet van nature hoe ik met ze om moet gaan”, begint ze. “’Daar moet je iets mee doen!’, werd vaak tegen me gezegd en op een gegeven moment heb ik dat gedaan. Ik heb altijd als directiesecretaresse gewerkt, dus Care4YourPet is echt iets totaal anders. Maar ik heb er geen moment spijt van gehad.”


Persoonlijke aandacht

Care4YourPet, Engels voor ‘zorg voor uw huisdier’, doet precies dat. Michèle: “Ik doe meer dan het water verversen, een bak eten neerzetten, de kattenbak verschonen en een rondje wandelen. Ik neem echt even de tijd voor de dieren. Dat betekent bijvoorbeeld ook dat ik niet vier honden tegelijk uitlaat, maar alleen die ene. Ik heb geen dierenpension, dus ik lever de zorg echt aan huis. Daarom begint elk ‘zorgtraject’ ook met een kennismakingsgesprek thuis. Zo leer ik het baasje, het dier en ook de leefomgeving kennen. Andersom is het natuurlijk even belangrijk dat zij een goed gevoel hebben over mij.”


Verlichten van mantelzorg

Wie maken er zoal gebruik van deze service? “Dat is heel verschillend”, vertelt Michèle. “Ik heb bijvoorbeeld een klant gehad die heel slecht zag in het donker en zijn hond ’s avonds niet zelf kon uitlaten. Zijn dochter vond het te belastend om dat zeven avonden in de week te doen, vandaar dat ze mij hebben gevraagd om bij te springen. Een andere klant heeft een probleem met haar knie, waardoor ze haar hond, een energieke husky, voorlopig niet zelf uit kan laten. Er zijn wel mensen die dat een aantal keer per week van haar over willen nemen, maar niet elke dag. Maar er hoeft geen sprake te zijn van noodzaak. Ik verzorg bijvoorbeeld ook katten, paarden, knaagdieren en kippen waarvan de baasjes op vakantie zijn of overdag werken. En soms hele volières.” 


Als lid van De Ledenservice krijgt u 10 procent korting op de service van Care4YourPet. Wilt u hiervan gebruik maken? Neem dan contact op met De Ledenservice 088 367 2373 of leden@carintreggeland.nl

"Ik neem echt even de tijd voor de dieren."