×

Om de App te installeren op uw iPhone/iPad druk en vervolgens Voeg toe op Hoofdscherm.

SamenThuis! TV

Van SamenUit! naar SamenThuis,
In deze tijd van minder sociale vrijheid en beperkingen om er op uit te gaan brengt SamenUit! wekelijks buiten naar binnen.

Met een Ipad, laptop of via een smart tv vanuit uw eigen stoel of bed of samen met uw huisgenoten in de huiskamer kijken naar al het moois wat Twente en de rest van de wereld te bieden heeft. Klik hier voor een instructie om de iPad of laptop te verbinden met de televisie.

We nemen u mee naar de mooiste plekjes in de natuur, leuke dorpjes of steden, bezienswaardigheden en musea. SamenUit! werkt nauw samen met vrijwilligers van de Carintreggeland video club, zij maken opnames, bewerken en monteren de uitzendingen. Zonder hen geen uitzending, Toppers dus.

Ook hebben we nu voor u een gids met allerlei tips om "Online" te bekijken. Deze gids zullen we regelmatig aanpassen aan het seizoen. Online activiteitengids CR

Hebt u vragen of opmerkingen laat het ons weten op samenuit@carintreggeland.nl  of bel 088-3679661

Dank u wel en tot gauw!
Carintreggeland video-club en het team van Reisbureau SamenUit!

Aflevering 33 van SamenThuis TV
“De donkere dagen van November”

Volledig grijze dagen, novemberregens en zonnige herfstdagen met strakblauwe hemel wisselen elkaar af. De ene keer is de wereld heel klein en de andere keer opent ze zich weer. We kennen de dagen van binnen blijven en die van erop uittrekken, naar het bos of uitwaaien aan het strand. Bladeren veranderen van kleur, het zonlicht doet hun mooie kleuren oplichten. Een zuchtje wind en ze dwarrelen naar de grond. Het is de maand van zowel duisternis als licht.

November is ook de maand van de goedheiligman die ons land weer is komen bezoeken. Ondanks de beperkingen heeft De Sint toch de oversteek gemaakt.

De tijd waarin we weer richting de Kerst gaan en de adventsweken zich aandienen.

Een maand om heerlijk met een kop warme chocomelk onder een dekentje op de bank te kruipen en te genieten van deze uitzending!

Deze week in de uitzending:

  • Opening: Hans Drok, SamenUit!
  • Gruningerlaand
  • Diapresentatie: 50er jaren
  • Midwinterhoorn deel 1
  • Sinterklaas komt eraan
  • Afsluiting: Mirjam Molenkamp, SamenUit!

 Klik op de aflevering die u nog een keer wilt zien, eerdere aflevering staan op de onderste link.