×

Om de App te installeren op uw iPhone/iPad druk en vervolgens Voeg toe op Hoofdscherm.

De Ledenservice van Carintreggeland

Met het uitgebreide aanbod van De Ledenservice maken wij uw leven leuker, makkelijker en veiliger. Jong of oud, iedereen kan zo nu en dan ondersteuning gebruiken. Van diverse diensten aan huis, advies om zo slim mogelijk thuis te wonen tot een gezellig dagje uit. Het is allemaal mogelijk.

Slechts

€22,50

per huishouden
per kalenderjaar

Ledenvoordeel

  • Service voor uw gemak
  • Gratis loophulpmiddelen
  • Voordelig er op uit!
Word lid

Bijna alles aan huis. Dat is makkelijk!

In ons aanbod vindt u diverse aan huis diensten, voor uw gemak. Denk bijvoorbeeld aan een kapper, pedicure of opticien aan huis. Of een mobiele fietsenmaker, die bij u thuis komt voor een onderhoudsbeurt of het plakken van een lekke fietsband. dat is comfortabel!

Aan huis diensten

Uitgaan en Ontspanning

Gezellige arrangementen. Exclusief voor u! Lekker een dagje uit, of een middagje iets anders. Even lekker bijpraten en op pad zijn. Nieuwe en mooie dingen zien, ervaren en proeven. Naar het theater, de bioscoop, dierenpark Nordhorn of naar Preston Palace, het kan allemaal!

Uitgaan en Ontspanning

Wilt u langer thuis blijven wonen?

Zo lang mogelijk thuis wonen op uw eigen vertrouwde plek met behulp van kleine aanpassingen of zorgtechnologie. Dat is prettig en wij maken het voor u comfortabel.

Veilig wonen

Leden vertellen

“Ik ben weer veilig in mijn eigen huis dankzij De Ledenservice.”

Tiny Steenbergen kwam vorig jaar op vakantie ten val, waardoor ze slecht ter been is. Dankzij De Ledenservice is haar huis nu toekomstbestendig.

Lees haar verhaal Meer verhalen

Samen lid is leuker!

Bent u blij met uw lidmaatschap? Maak iemand anders ook lid en ontvang beide de unieke speelkaarten van De Ledenservice. Voor een gezellig avondje kaarten samen! Klik op de button en vul de gegevens in.

Samen lid is leuker

Sociale ondernemers sluiten aan bij De Ledenservice

Sociaal ondernemerschap is steeds meer in trek en zorgt voor een nieuwe dynamiek in de economie. Het juiste doen voor mens, milieu, maatschappij en de wereld. Daarover gaat sociaal ondernemen. Wij vinden het belangrijk om deze ondernemers aan te laten sluiten bij De Ledenservice, omdat dit past binnen onze visie en missie.

Van Wens naar Werkelijkheid

Wij dragen de WensAmbulance een warm hart toe en willen u graag informeren hierover! De WensAmbulance Oost-Nederland is een non-profit organisatie die ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) erkend is. De stichting heeft als doel de laatste wensen van (pre)terminale en ernstig zieke patiënten mogelijk te maken door passend vervoer te bieden. Onder begeleiding van onze vrijwilligers beleven deze mensen een onvergetelijke dag waarbij ze in het zonnetje worden gezet en even hun ziekte vergeten.

WensAmbulance

Heeft u vragen over De Ledenservice?
We helpen u graag verder!

Mijn gegevens

Mijn vraag is