×

Om de App te installeren op uw iPhone/iPad druk en vervolgens Voeg toe op Hoofdscherm.

De Ledenservice van Carintreggeland

Met het uitgebreide aanbod van De Ledenservice maken wij jouw leven leuker, makkelijker en veiliger. Jong of oud, iedereen kan zo nu en dan ondersteuning gebruiken. Van diverse diensten aan huis, advies om zo slim mogelijk thuis te wonen tot een gezellig dagje uit. Het is allemaal mogelijk!

Slechts

€23,50

per huishouden
per kalenderjaar

Ledenvoordeel

  • Service voor uw gemak
  • Gratis loophulpmiddelen
  • Voordelig er op uit!
Word lid

Bijna alles aan huis. Dat is makkelijk!

In ons aanbod vind je diverse aan huis diensten, voor jouw gemak. Denk bijvoorbeeld aan een kapper, pedicure of opticien aan huis. Of een mobiele fietsenmaker, die bij je thuis komt voor een onderhoudsbeurt of het plakken van een lekke fietsband. dat is comfortabel!

Aan huis diensten

Uitgaan en Ontspanning

Gezellige arrangementen. Exclusief voor jou! Lekker een dagje uit, of een middagje iets anders. Even lekker bijpraten en op pad zijn. Nieuwe en mooie dingen zien, ervaren en proeven. Naar het theater, de bioscoop, dierenpark Nordhorn of naar Preston Palace, het kan allemaal!

Uitgaan en Ontspanning

Langer thuis blijven wonen?

Zo lang mogelijk thuis wonen op je eigen vertrouwde plek met behulp van kleine aanpassingen of zorgtechnologie. Dat is prettig en wij maken het voor jou comfortabel.

Veilig wonen

Sociale ondernemers sluiten aan bij De Ledenservice

Sociaal ondernemerschap is steeds meer in trek en zorgt voor een nieuwe dynamiek in de economie. Het juiste doen voor mens, milieu, maatschappij en de wereld. Daarover gaat sociaal ondernemen. Wij vinden het belangrijk om deze ondernemers aan te laten sluiten bij De Ledenservice, omdat dit past binnen onze visie en missie.

Van Wens naar Werkelijkheid

Wij dragen de WensAmbulance een warm hart toe en willen jou graag informeren hierover! De WensAmbulance Oost-Nederland is een non-profit organisatie die ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) erkend is. De stichting heeft als doel de laatste wensen van (pre)terminale en ernstig zieke patiënten mogelijk te maken door passend vervoer te bieden. Onder begeleiding van vrijwilligers beleven deze mensen een onvergetelijke dag waarbij ze in het zonnetje worden gezet en even hun ziekte vergeten.

WensAmbulance

Duurzaamheid

Het is een belangrijk onderdeel in onze samenleving. Samen maken we gebruik van de aarde en zullen we er ook goed voor moeten zorgen. Want een duurzame toekomst is een gezonde toekomst. Dat vraagt om bewustwording en anders werken. Carintreggeland heeft daarom een Adviseur Duurzaamheid in dienst genomen en is in november 2022 de GreenDeal 3.0 ondertekend. Samen met andere zorginstellingen stappen we langzaam over op het gebruik van meer circulaire materialen en werken we samen aan verschillende onderwerpen van duurzaamheid zoals het verminderen van afval en minder medicijnresten in het water.

Genieten doe je samen!

Tijd voor elkaar maken om voor iemand te koken, een fotoboek te maken of een dagje samen op pad te gaan. Mooie initiatieven voor een waardevol leven.

Heb je vragen over De Ledenservice?
We helpen je graag verder!

Mijn gegevens

Mijn vraag is