×

Om de App te installeren op uw iPhone/iPad druk en vervolgens Voeg toe op Hoofdscherm.

Zaken op orde

Slaap lekker!

Dat ligt comfortabel

Wie: Medipoint Slapen

Alles voor een goede nachtrust
Geniet in uw slaapkamer van een welverdiende nachtrust. Zo staat u energiek op om te genieten van een nieuwe dag. Maar uitgerust wakker worden of zelf uit bed stappen kan soms een uitdaging zijn. Medipoint heeft zorghulpmiddelen die u helpen om de ochtend prettig en zelfstandig te beginnen. Hun slaapexperts staan klaar om u persoonlijk te adviseren over de mogelijkheden.

Heeft u bijvoorbeeld moeite met uit bed komen? Dan biedt een bedpapegaai uitkomst. Maar ook een in hoogte te verstellen bed kan helpen. En met het juiste matras, dat past bij uw lichaam en slaapgewoonte, krijgen uw spieren rust en wordt u uitgerust wakker.

Hoe lang heeft u uw huidige matras eigenlijk al? Mevrouw van Gastel kwam op dit punt en besloot tot een nieuwe aankoop: “Mijn kennis had een nieuw ViscoClimate matras en dat moest ik natuurlijk even uitproberen. Toen ik erop ging liggen dacht ik meteen: zo, die is voor mij, geweldig! Ik had mijn oude matras al zo’n 15 jaar, hij was echt op. Toen we later op pad waren, liep ik langs de Medipoint winkel. Ik wist de naam van het matras nog, dus we gingen naar binnen. Daar kreeg ik goede uitleg van een enthousiaste medewerker. Binnen 10 minuten had ik het matras eigenlijk gekocht. Ik vind hem heerlijk: je gaat liggen en je blijft eigenlijk liggen. Ik kom uitgeslapen mijn bed uit. Ik moet zeggen, ik kan het iedereen aanraden!’’

Krijg bij Medipoint persoonlijk advies over bedden, bedbodems, matrassen en kussens.

Slaap lekker!

Uw ledenvoordeel:

  • Uitgerust wakker worden
  • 10% korting
Log in om gebruik te maken van deze aanbieding

Zaken op orde

Aromas Beautysalon

  • Kennismakingsactie voor nieuwe klanten: 10% korting op alle behandelingen.
Bekijk aanbieding

Betaal de Oppas

  • €2,50 korting op de eerste factuur
Bekijk aanbieding

Betaal je Maatje

  • €2,50 korting op de eerste factuur
Bekijk aanbieding
Nieuw

Chloé - Happy in Organising

  • 10% korting op het Opruim kickstart pakket
  • Gratis kennismakingsgesprek
Bekijk aanbieding