×

Om de App te installeren op uw iPhone/iPad druk en vervolgens Voeg toe op Hoofdscherm.

Dagje uit

High tea in het Lutterzand Theehuis Poort Bulten

Theehuis Poort Bulten

Wie: SamenUit!
Wanneer:
Aanvang:
uur
Vertrek:
13:30 uur
Terug:
17:30 uur
Kosten:
€ 27,00 Inclusief vervoer, begeleiding en high tea.

Dit prachtige natuurgebied heeft alle seizoenen een afwisselend landschap. De Dinkel slingert zich onverstoord door 750 hectare dennenbossen, grillige vliegdennen en zandverstuivingen. Na een mooie rit door het gebied en een kleine wandeling door het arboretum gaan we een high tea nuttigen in het bijzondere glazen theehuis.

Nu € 27,00 i.p.v. € 40,00 de uitstapjes in deze flyer kunnen we goedkoper aanbieden door een “Vakantie impuls bijdrage van het Oranje fonds, RCOAK en Fonds Sluyterman van Loo.

 

Nu we weer gezamenlijk op pad gaan, moeten we ons houden aan de voorschriften van het RIVM. Deze voorschriften bestaan in grote lijnen uit: • Maximaal 3 deelnemers in de bus. Begeleider en chauffeur zijn nummer 4 en 5. • In de bus draagt iedereen een mondkapje. (Deze krijgt u van ons.) • Buiten mogen mondkapjes af, mits 1,5 meter afstand in acht wordt genomen. • Betaling gaat middels een automatische machtiging of d.m.v. een factuur. Géén contante betalingen mogelijk. • Bij hoesten, verkoudheidsklachten, benauwdheid of koorts (boven 38 graden) kunt u helaas niet met ons mee. De maatregelen zijn best ingrijpend, máár zijn verplicht. We zullen ze zorgvuldig in acht nemen om zo veilig mogelijk met elkaar op pad te kunnen. We verwachten van u, als deelnemer, dat u de aanwijzingen van de begeleiders hierin opvolgt. Veiligheid voorop! Carintreggeland is op geen enkele manier aansprakelijk en deelname is dan ook geheel op eigen risico. Ondanks de maatregelen denken we toch héél gezellig met elkaar op pad te kunnen. We kijken er naar uit om samen met u nieuwe avonturen te gaan beleven!

High tea in het Lutterzand Theehuis Poort Bulten

Dit dagje uit is niet meer beschikbaar

Dagje uit

Boer-gondisch genieten

  • I.V.M Corona maatregelen geannuleerd
Bekijk dit uitje

Dierentuin Nordhorn

  • I.V.M Corona maatregelen geannuleerd
Bekijk dit uitje

Film: De Beentjes van Sint Hildegard

  • I.V.M Corona maatregelen geannuleerd
Bekijk dit uitje

Herfsttintentocht door het Twentse landschap

  • I.V.M Corona maatregelen geannuleerd
Bekijk dit uitje