×

Om de App te installeren op uw iPhone/iPad druk en vervolgens Voeg toe op Hoofdscherm.

SamenThuis!

Van SamenUit! naar SamenThuis,


In deze tijd van minder sociale vrijheid en beperkingen om er op uit te gaan brengt SamenUit! buiten naar binnen.

Met een Ipad, laptop of via een smart tv vanuit uw eigen stoel of bed of samen met uw huisgenoten in de huiskamer kijken naar al het moois wat Twente en de rest van de wereld te bieden heeft. Klik hier voor een instructie om de iPad of laptop te verbinden met de televisie.

We nemen u mee naar de mooiste plekjes in de natuur, leuke dorpjes of steden, bezienswaardigheden en musea. SamenUit! werkt nauw samen met vrijwilligers van Carintreggeland TV, zij maken opnames, bewerken en monteren de films. Zonder hen geen films, toppers dus.

Online gids voorjaar

Een gids met allerlei tips om "Online" te bekijken, deze zullen we regelmatig aanpassen aan het seizoen.

 

Aflevering 55 van CarintReggeland TV 23 april 2021


Toegift En dan is het echt afgelopen.”

 

En dan nu de allerlaatste uitzending van SamenThuis TV. Wij danken u voor het kijken naar en het meewerken aan deze uitzendingen. Vooral dank en grote waardering aan het CRTV team die deze uitzendingen heeft verzorgd en wie weet komt u het werk van deze fijne club in de toekomst wel weer tegen met mooie filmopnames.

Deze laatste uitzending gaan we op de fietse door Twente, zijn we op bezoek bij Musicus Majed Sairai Edin en sluit Andre Rieu deze “al weer een jaar durende” episode af.

Wij van SamenUit! gaan nu aan de slag om mooie uitstapjes voor u te organiseren en hopen snel weer met u op stap te mogen gaan.

Veel kijkplezier!

Met vriendelijke groet,

Carintreggeland TV en team Reisbureau SamenUit! Mirjam, Petra, Hans en Simone.

088-3679661

samenuit@carintreggeland.nl


Klik op de aflevering die u nog een keer wilt zien, eerdere aflevering staan op de onderste link.