×

Om de App te installeren op uw iPhone/iPad druk en vervolgens Voeg toe op Hoofdscherm.

De Ledenservice van Carintreggeland

Het uitgebreide aanbod van De Ledenservice maakt uw leven leuker, makkelijker en veiliger. Jong of oud. Iedereen kan zo nu en dan ondersteuning gebruiken. Van aan-huis diensten, advies om zo slim mogelijk thuis te wonen tot een gezellig dagje uit. Het is allemaal mogelijk.

Slechts

€22,50

per huishouden
per jaar*

De vele voordelen van De Ledenservice

  • Gezellige arrangementen
  • Aan huis diensten
  • Service voor uw gemak
  • Zo slim mogelijk thuis wonen
  • Gratis loophulpmiddelen
Word lid

De Ledenservice maakt uw leven leuker, makkelijker en veiliger

Uw verwachtingen en wensen veranderen en wij veranderen mee. Samen met leden zorgen we ervoor dat het aanbod relevant en divers blijft. Waarbij kwaliteit garant staat.

Naar het voordeeloverzicht

Samen lid is leuker

AKTIE

Maak iemand anders lid en ontvang beide de unieke speelkaarten van De Ledenservice. Klik op de button en vul de gegevens in

Samen lid is leuker

Leden vertellen

"Ik neem echt even de tijd voor de dieren."

Als u even niet in de gelegenheid bent om voor uw huisdieren te zorgen. Care4YourPet neemt de zorg (tijdelijk) over voor honden, katten, paarden knaagdieren en kippen, maar ook hele volières is mogelijk!

Leden vertellen

Sociale ondernemers sluiten aan bij De Ledenservice

Sociaal ondernemerschap is steeds meer in trek en zorgt voor een nieuwe dynamiek in de economie. Het juiste doen voor mens, milieu, maatschappij en de wereld. Daarover gaat sociaal ondernemen. Wij vinden het belangrijk om deze ondernemers aan te laten sluiten bij De Ledenservice, omdat dit past binnen onze visie en missie.

Wilt u langer thuis blijven wonen?

Zo lang mogelijk thuis wonen op uw eigen vertrouwde plek met behulp van kleine aanpassingen of zorgtechnologie. Dat is prettig en wij maken het voor u comfortabel.

Veilig wonen

SamenUit!

Lekker genieten met de vele uitstapjes voor ouderen

Kleinschalige uitstapjes voor ouderen met een aangepaste bus, mensen bij elkaar brengen en samen leuke dingen doen! Binnen en buiten de regio. We verzorgen uitstapjes voor ouderen en houden rekening met de wensen en uitdagingen van de deelnemers. Hierbij wordt gebruik gemaakt van onze eigen rolstoelbus.

Ontdek SamenUit!

*Aanpassing jaarlijkse bijdrage

De jaarlijkse bijdrage voor 2022 is € 22.50. Vanaf 2021 is Carintreggeland verplicht 21% BTW te heffen over de jaarlijkse bijdrage van het lidmaatschap van De Ledenservice. Om alle betalende leden tegemoet te komen is besloten om deze BTW verhoging te spreiden over twee jaar. Dit betekent dat de jaarlijkse bijdrage voor 2021 uitkomt op €20.50 en voor 2022 uiteindelijk €22.50 is geworden.

Communicatie / marketingstage

Bij De Ledenservice van Carintreggeland in Hengelo

Volg jij een HBO-opleiding in de richting: Media, Informatie en Communicatie / Marketing? En word je blij van: Teksten schrijven en content maken over de verschillende producten en diensten, voor de website, social media en magazines. Doorontwikkeling van onze website. Volgen van trends en ontwikkelingen op het gebied van marketing en communicatie? Dan hebben we ruimte voor jou! Meer weten? Klik op de vacature >

Vacature

Heeft u vragen over De Ledenservice?
We helpen u graag verder!

Mijn gegevens

Mijn vraag is