×

Om de App te installeren op uw iPhone/iPad druk en vervolgens Voeg toe op Hoofdscherm.

De Ledenservice van Carintreggeland

Het uitgebreide aanbod van De Ledenservice maakt uw leven leuker, makkelijker en veiliger. Jong of oud. Iedereen kan zo nu en dan ondersteuning gebruiken. Van aan-huis diensten, advies om zo slim mogelijk thuis te wonen tot een gezellig dagje uit. Het is allemaal mogelijk.

Slechts

€20,50

per huishouden
per jaar*

De vele voordelen van De Ledenservice

  • Gezellige arrangementen
  • Aan huis diensten
  • Service voor uw gemak
  • Zo slim mogelijk thuis wonen
  • Gratis loophulpmiddelen
Word lid

De Ledenservice maakt uw leven leuker, makkelijker en veiliger

Uw verwachtingen en wensen veranderen en wij veranderen mee. Samen met leden zorgen we ervoor dat het aanbod relevant en divers blijft. Waarbij kwaliteit garant staat.

Naar het voordeeloverzicht

Sociale ondernemers sluiten aan bij De Ledenservice

Sociaal ondernemerschap is steeds meer in trek en zorgt voor een nieuwe dynamiek in de economie. Het juiste doen voor mens, milieu, maatschappij en de wereld. Daarover gaat sociaal ondernemen. Wij vinden het belangrijk om deze ondernemers aan te laten sluiten bij De Ledenservice, omdat dit past binnen onze visie en missie.

SamenUit!

Lekker genieten met de vele uitstapjes voor ouderen

Kleinschalige uitstapjes voor ouderen met een aangepaste bus, mensen bij elkaar brengen en samen leuke dingen doen! Binnen en buiten de regio. We verzorgen uitstapjes voor ouderen en houden rekening met de wensen en uitdagingen van de deelnemers. Hierbij wordt gebruik gemaakt van onze eigen rolstoelbus.

Ontdek SamenUit!

Wilt u langer thuis blijven wonen? De Ledenservice van Carintreggeland helpt u verder

De Ledenservice maakt uw leven makkelijker, maar ook veiliger. Jong of oud, wij zijn er voor iedereen. Want iedereen kan zo nu en dan wat ondersteuning gebruiken. Ook op het gebied van thuiszorg.

Veilig wonen

Leden vertellen

“Ik ben weer veilig in mijn eigen huis dankzij De Ledenservice.”

Tiny Steenbergen kwam vorig jaar op vakantie ten val, waardoor ze slecht ter been is. Dankzij De Ledenservice is haar huis nu toekomstbestendig.

Lees haar verhaal Meer verhalen

Aanpassing jaarlijkse bijdrage

Vanaf 2021 is Carintreggeland verplicht 21% BTW te heffen over de jaarlijkse bijdrage van het lidmaatschap van De Ledenservice. Dit zou betekenen dat de jaarlijkse bijdrage van €18,50 verhoogd wordt naar €22,50. Dit is een forse verhoging, dat begrijpen we. Om alle betalende leden tegemoet te komen is besloten om deze BTW verhoging te spreiden over twee jaar. Dat houdt in dat de jaarlijkse bijdrage voor 2021, uitkomt op €20,50.

Heeft u vragen over De Ledenservice?
We helpen u graag verder!

Mijn gegevens

Mijn vraag is